• Guoyu Plastic Products Vaskemiddelflasker

Disse fruktene, ikke for hunder!

Disse fruktene, ikke for hunder!

芭菲量杯盖-白底

Introduksjon

Hundeeiere vet at et balansert og næringsrikt kosthold er avgjørende for helsen til hunden deres.
I tillegg til å gi et daglig kosthold, kan eieren også gi hunden en moderat mengde frukt som mellommåltid.Frukten er rik på vitaminer og mineraler, som kan forbedre hundens immunitet og fremme stoffskiftet.
Men når du mater frukt, bør du være forsiktig med å unngå de som er skadelige for kjæledyr, for ikke å forårsake fordøyelsesbesvær, diaré og oppkast hos hunder.

Hvilke frukter er dårlige for hunder

Avokadogropen, huden og bladene inneholder persin og er giftige for hunder.Den kjøttfulle delen av en avokado inneholder ikke så mye persin og kan gis til hunden din i små mengder, selv om noen hunder ikke tåler noen mengde avokado.

Selv om det ikke er giftig for hunder, kan sitrusfrukter som sitroner, limefrukter og grapefrukter føre til urolig mage.

Druer, og deres tørkede fettere, rosiner, er ekstremt giftige for hunder og kan føre til akutt nyresvikt.De skal ikke gis til hunder.

Unngå å gi hunden kirsebær da gropen og stilkene kan forårsake tarmblokkering.Gropen er også ekstremt giftig for hunder.

PET瓶-78-1
1

Hvilken frukt er sunnest for hunder?

Noen frukter er sunnere for hunden din enn andre, enten på grunn av de ernæringsmessige fordelene eller det lave sukker- og kaloriinnholdet.

de sunneste fruktene å mate hunden din med:

Friske blåbær gir en mengde antioksidanter og fiber til hunden din.

Med sitt høye vanninnhold er vannmeloner en god sommergodbit for hunden din, spesielt siden de også inneholder mye vitamin A, C og B-6.

Hvor mye frukt er riktig for hunder?

Selv når du mater hunden din med frukt som er trygge og næringsrike, bør du alltid trene måtehold.

Det anbefales å holde seg til 90-10-regelen.Nitti prosent av kostholdet bør være deres vanlige mat, og 10 prosent kan være sunne godbiter som inkluderer frukt og grønnsaker.

Hvis hunden din har underliggende medisinske tilstander eller får en reseptbelagt diett, er det alltid tryggest å kontakte veterinæren først før du legger frukt til dietten.

Dr. Zach Mills sier at selv tilsynelatende risikofrie frukter kan føre til fordøyelsesbesvær, diaré og oppkast.

Mills sier at kjæledyrseiere bør se etter følgende symptomer:

GI opprørt, Tap av matlyst, Sløvhet, oppkast og løs avføring eller diaré.

 

 

 

除臭-97-4

Innleggstid: Jul-01-2024