• Guoyu Plastic Products Lamea fufulu fagu

O le Atina'e o Aferika e maua ai le una'iga a Saina

O le Atina'e o Aferika e maua ai le una'iga a Saina

1

Folasaga

I se falegaosimea i Port Elizabeth, Aferika i Saute, o tagata faigaluega i toniga lanumoana latou te faʻapipiʻiina ma le totoʻa taʻavale, ae o le isi au e faʻataʻitaʻia le 300 taʻavale aoga ma sedans i totonu o se nofoaga faʻataʻavalevale. i lana tagata fa'atau, South African Airways, ma le tele o fa'atau oloa i Pretoria i totonu o le vaiaso. O nei ta'avale o lo'o molimau i le osofa'iga a kamupani Saina o lo'o faia i le maketi ta'avale i Aferika, mai Ghana i Etiopia, Morocco i Aferika i Saute, o le tala lea a Chang Rui, BAIC's sui peresitene.

Saina fesoasoani ia Aferika i le tuputupu ae o le tamaoaiga

Faʻatasi ai ma faleoloa moli ma seevae na faʻatūina i Etiopia, o se fale tele photovoltaic e gaosia ai le malosi mama i Kenya, ma fale gaosi oloa e gaosia ai mea faʻaeletoroni, mea fau fale, ie lavalava, mea e manaʻomia i aso uma ma oloa gaosi meaʻai i Aikupito, Nigeria, Benin, Mozambique, Zambia ma Tanzania, o loʻo faʻaauau pea ona fausia e le au gaosi Saina se igoa mautu i Aferika mo oloa ma auaunaga e le gata ina taugofie, ae faigofie foi ona faʻaaogaina.

O kamupani Saina i Aferika ua masani ona faia a latou faailoga e ala i galuega tetele tetele ma malosiaga, o le tala lea a Yao Guimei, o se tagata suʻesuʻe i le China-Africa Institute, o se vaega o le Beijing-based Chinese Academy of Social Sciences.

"Ae ui i lea, a o agai atu le itulagi i se vaega fou o le atinaʻe, ua latou suia a latou auala e ala i le faʻafaigaluegaina atili i pisinisi faʻaonaponei ma pisinisi e fesoʻotaʻi ma auaunaga i le sefulu tausaga ua tuanaʻi," o le tala lea a Yao, ma faʻaopoopoina o nei gaioiga ua lagolagoina lelei le galulue faʻavaomalo o gaosiga gafatia ma faia ni galuega fou i atunuu talimalo.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻavaeina o le fale gaosi oloa a le BAIC i Aferika i Saute ua le gata ina faʻamalosia ai le atinaʻeina o pisinisi taʻavale a Aferika i Saute ma ofoina atu i tagata faʻatau le tele o filifiliga, ae na aofia ai foʻi le sili atu ma le 150 pisinisi laiti ma feololo i le faagasologa, e tusa ai ma faʻamatalaga na tuʻuina atu e le BAIC. .

Ua fausia ai le sili atu i le 3,000 galuega i luga o le pito i luga ma lalo o alamanuia filifili ma aoaoina se vaega o tagata tomai faapitoa ma pule.

10-1
除臭-97-4

E faʻafefea ona aʻafia Saina i Aferika

I Kigali, le laumua o Rwanda, NEIITC Co Ltd, o se fale gaosi televise na faavaeina e le faipisinisi Saina Liu Wenjun, e mafai ona faʻapipiʻiina le silia ma le 2,000 iunite o televise 32-inisi i aso uma. Faatasi ai ma le tau o le iunite e 600 yuan ($84), o nei televise, lea sa manatu muamua o se mea taugata i Aferika, ua matamata ai nei le toatele o aiga i Rwanda. O le kamupani Saina i aso nei o loʻo umia le tusa ma le 40 pasene o maketi maketi i lenei vaega i le atunuʻu Aferika i Sasaʻe.

Ina ua maeʻa le faʻalauiloaina o lenei poloketi ma le aofaʻi o tupe faʻaalu e silia ma le $ 1 miliona i le lua tausaga talu ai, na taʻua ai e Liu o le maketi a Rwanda sa pulea muamua e le au faʻatau oloa Initia, oe na faʻaulufale mai TV mai Saina ma fiafia i tupe mama faʻasili e oʻo atu i le 50 pasene.

Ae ui i lea, na vave ona faʻaitiitia e le kamupani le tau o le TV ae o loʻo faʻatumauina pea se tupe mama e sili atu i le 20 pasene, ina ua uma ona faʻatuina se fale gaosi oloa i le lotoifale e faʻaaoga ai mea ma masini mai Saina.

Le talatala o lenei faiga

“I le taimi muamua, o le ulufale atu i maketi tetele e manaʻomia ai le tele o tinoitupe, ma talu ai e utiuti laʻu tupe faavae, o le amataina i se maketi laʻititi o se auala sili atu ona saogalemu," o le tala lea a Liu.

O se tasi o uiga autu o le maketi a Aferika o le "tele ae manifinifi. Aferika e tele, ae o le gafatia o maketi taʻitasi e faʻatapulaʻaina. O le luʻitau mo le au faipisinisi Saina o loʻo taoto i le faʻamalamalamaina o maketi tuputupu aʻe, o se galuega e manaʻomia ai le malamalama maʻoti", o le tala lea a Wang. Luo, faatonu o le Institute of International Development Cooperation, o se vaega o le Chinese Academy of International Trade and Economic Cooperation i Beijing.

Faatasi ai ma le tele o poloaiga o loʻo i ai nei, o loʻo fuafua NEIITC e faʻaaoga Rwanda e fai ma nofoaga e faʻalautele ai i atunuu tuaoi. O lo'o fa'amoemoe fo'i le kamupani e fa'alauiloa atu isi mea faigaluega a le fale e pei o pusaaisa i se taimi lata mai, ma fa'atamaoaiga atili ai le fa'asologa o oloa.

40-1 HDPE1
芭菲量杯盖-白底

Le a'afiaga

O sone felagolagomai tau tamaoaiga ma fefaʻatauaʻiga i Aferika ua latou faʻafaigaluegaina i vaega faʻapitoa e pei o faʻatoʻaga, gaosiga ma logistics, e tosina mai ai le 1,000 kamupani. O sone nei ua tele le sao i tupe maua mai lafoga a le atunuu, faatupulaia o oloa auina atu i fafo ma tupe maua mai fafo.

I le faaopoopo atu i le faʻamalosia o pisinisi e fesoʻotaʻi ma le gaosiga ma fefaʻatauaʻiga i auaunaga i Aferika, e naunau Saina e faʻamalosia ma lagolagoina faʻalapotopotoga tau tupe mai lana maketi ma Aferika e faʻamalosia fefaʻatauaʻiga ma faʻafouina faʻataʻitaʻiga o le galulue faʻatasi tau tupe i tausaga o i luma.

Shen Xiang, faatonu aoao o le Matagaluega o Asia i Sisifo ma Aferika Mataupu i le Matagaluega o Pisinisi, fai mai le malo o Saina o le a taulai atu i le eseesega o oloa tau tupe ma lagolagoina le galulue faatasi i le va o Saina ma Aferika i vaega e pei o atinae lanu meamata, le tamaoaiga numera ma le tuputupu ae. o pisinisi laiti ma feololo i le isi laasaga.

I le faʻateʻaina o nisi o atunuʻu "mailei aitalafu" tala i Aferika, na taʻua ai e Shen e faʻavae i luga o se suʻesuʻega talu ai nei na tuʻuina atu e le International Monetary Fund, o faʻatauga faʻapisinisi ma aitalafu faʻasalalau e tusa ma le 66 pasene o le aofaʻi o aitalafu a Aferika i fafo i le 2023, ae o aitalafu a Saina ma Aferika. e na o le 11 pasene.

O lona uiga e le’i avea lava Saina ma ‘autalafu autu a Aferika. O nisi vaega ua latou faaaogaina le mataupu o aitalafu a Aferika e fai ai ni tuuaiga le faavaea. O lo latou faʻamoemoe e naʻo le faʻaleagaina ma faʻalavelaveina le galulue faʻatasi a Saina ma Aferika, o lana tala lea.


Taimi meli: Sep-02-2024