• Guoyu Plastic Products Lamea fufulu fagu

Taumafaiga i le lalolagi atoa e foia ai le le lava o le vai ma unaia le pulea lelei o le suavai

Taumafaiga i le lalolagi atoa e foia ai le le lava o le vai ma unaia le pulea lelei o le suavai

除臭膏-99-1

Fa'ava-o-malo Tulaga i le Fa'aitiitia o le Suavai

I tausaga talu ai nei, o loʻo faʻateleina le faʻamamafa o le lalolagi i le faʻatalanoaina o le faʻafitauli ogaoga o le utiuti o le suavai. O faʻalapotopotoga faʻavaomalo, e pei o le Suavai a Malo Aufaatasi ma le Fono a le Suavai a le Lalolagi, o loʻo taulamua i le faʻalauiloaina o le pulea lelei o le suavai o se vaega taua o le atinaʻe o le lalolagi. O taumafaiga e fa'aleleia atili le maua o le suavai, fa'aleleia atili le suavai, ma le fa'amuamua o le fa'asaoina o le suavai ua maua le malosi i le tulaga o le lalolagi.

Puleaina ole Suavai Gafataulimaina ma Fa'asao

O atunu'u i le lalolagi atoa o lo'o fa'atupula'ia le fa'aputuina o tupe i le pulea lelei o le suavai ma le fa'asaoina o fuafuaga e fo'ia ai le fa'atupula'ia o lu'itau e feso'ota'i ma le utiuti o le suavai. O polokalame e pei o le toe faʻaaogaina o le vai ma le toe faʻaaogaina o polokalame, puipuiga o le suavai, ma le faʻatinoina o tekinolosi faʻaleleia o le suavai o loʻo faʻalauteleina ina ia mautinoa le faʻaogaina lelei o punaoa tau suavai. E le gata i lea, o le tu'ufa'atasia o faiga fa'asao vai i totonu o fuafuaga i le taulaga ma faiga fa'ato'aga ose fa'aautu autu ina ia mautinoa le tutusa o le avanoa i le suavai mama mo tagata uma.

51-1
49-1

Pulega o Suavai Autasi ma Alamanuia

I le iloaina o le a'afiaga o le utiuti o le vai i nu'u ma fa'alapotopotoga o meaola faanatura, o lo'o fa'atinoina e le tele o fa'alapotopotoga ni fuafuaga mo le fa'atautaiga o vai e fa'aitiitia ai a latou tulaga o le suavai. Mai le fa'atinoina o le fa'aogaina o le suavai e o'o atu i le lagolagoina o galuega fa'atino o vai i nu'u, ua fa'atuputeleina le fa'amuamua e kamupani i taumafaiga e fa'aitiitia le fa'aogaina o le vai ma fa'alauiloa le pulea lelei o le suavai. E le gata i lea, o faiga faapaaga fa'atasi ma fa'alapotopotoga fa'asao vai ma le fa'afaigaluegaina o faiga fa'atatau o le suavai o lo'o fa'aosoina ni fofo aoga e foia ai lu'itau o le utiuti o le suavai.

Polokalama Fa'asao ma Avanoa Vai e Ta'ita'ia e Nuu

I le pito i lalo, o loʻo faia e alaalafaga ni faiga faʻapitoa e lagolago ai le faʻasaoina o le suavai ma avanoa e ala i faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu ma faʻasalalauga faʻalauiloa. O galuega fa'atino e fa'atautaia e alaalafaga e pei o le seleseleina o vai timu, polokalame tau a'oa'oga o vai, ma le fa'atupuina o faiga fa'avae vai gafataulimaina o lo'o fa'amalosia ai tagata ta'ito'atasi e fa'atino ma fautua mo le pulea lelei o le suavai i totonu o latou nu'u. E le gata i lea, o faiga faapaaga ma le galulue faatasi o nuu ma afioaga o loo unaia ni fofo aoga e foia ai le mafuaaga autu o le utiuti o le suavai ma faalauiloa faiga tau suavai.

I le fa'ai'uga, o le fa'ateleina o taumafaiga a le lalolagi e fo'ia le utiuti o le suavai ma fa'alauiloa le pulea lelei o le suavai e atagia mai ai le fa'asoa fa'atasi o le taua o le vai ose punaoa taua mo tagata uma. E ala i fa'asalalauga fa'ava-o-malo, fa'alautele taumafaiga fa'asao vai, matafaioi fa'atasi, ma fa'alapotopotoga fa'aalaua'itele, o lo'o fa'agasolo le lalolagi e fo'ia lu'itau o le utiuti o le suavai. A'o fa'aauau pea ona tatou galulue mo se lumana'i gafataulimaina, e mana'omia le galulue fa'atasi ma fa'afouga fou i le fa'amautinoaina o avanoa tutusa i vai mama ma fa'aitiitia ai a'afiaga o le utiuti o le suavai i le lalolagi atoa.

25-1

Taimi meli: Me-27-2024