• Guoyu Plastic Products Lamea fufulu fagu

Ua Fa'ateteleina Taumafaiga Fa'alelalolagi e Fa'asagatau Suiga o le Tau

Ua Fa'ateteleina Taumafaiga Fa'alelalolagi e Fa'asagatau Suiga o le Tau

机油68-1

Folasaga

I tausaga talu ai nei, o le faʻanatinati o le faʻatalanoaina o suiga o le tau ua matua faʻaalia, ma faʻaosofia ai taumafaiga a le lalolagi e faʻaitiitia lona aʻafiaga. Mai maliega faʻavaomalo i faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu, o loʻo faʻagasolo le lalolagi e faʻafetaui luitau o le siosiomaga e mafua mai i suiga o le tau. O lenei tusiga o loʻo suʻesuʻeina ai faʻamatalaga lata mai i le taua o le lalolagi faasaga i suiga o le tau ma le tele o taʻiala o loʻo faʻatinoina e puipuia ai le lumanaʻi o le paneta.

Maliega Fa'ava-o-malo ma Tautinoga

O se tasi o mea taua i le taumafaiga a le lalolagi e tetee atu i suiga o le tau o le Paris Agreement, lea na talia i le 2015. O lenei feagaiga iloga na tuufaatasia ai malo mai le lalolagi atoa i se tautinoga e faatapulaa le vevela o le lalolagi i lalo ifo o le 2 tikeri Celsius. Talu mai lena taimi, o loʻo galulue atunuʻu e faʻamalosia a latou fuafuaga faʻatino o le tau ma faʻaleleia a latou sao i le faʻaitiitia o le kasa oona.

61-3
qiang (2)

Malosiaga Fa'afouina

O le suiga i puna'oa fa'afouina ua tula'i mai o se ta'iala autu i le tetee atu i suiga o le tau. O le tele o atunuu o loʻo faʻatupeina i le la, matagi, ma le eletise eletise e fai ma sui gafatia i suauʻu. O le televave o le alualu i luma i tekinolosi malosiaga faʻafouina ua faʻateleina ai le mafai e malo ona faʻaitiitia lo latou faʻalagolago i punaʻoa malosi o le carbon, ma faʻaitiitia ai lo latou tulagavae kaponi.

Taumafaiga Fa'aauauina Autasi

O pisinisi ma fa'apotopotoga o lo'o faia fo'i se sao taua i le fa'atalanoaina o suiga o le tau. O le tele o kamupani o loʻo faʻatinoina fuafuaga faʻaauau e faʻatatau i le faʻaitiitia o aʻafiaga o le siosiomaga. Mai le fa'aaogaina o faiga e fa'amama ai le malosi e o'o atu i le fa'afaigaluegaina o polokalame fa'atupe kaponi, o lo'o iloa e fa'alapotopotoga tu'ufa'atasi le taua o le fa'aogaina o a latou galuega ma faiga fa'alesiosiomaga.

jialun (2)
pingzi (13)

Fa'asalalauga Fa'alesiosiomaga e Ta'ita'ia e Nuu

I le pito i lalo, o alalafaga ma faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu o loʻo faʻauluina faʻasalalauga faʻalesiosiomaga e faʻalauiloa ma faʻalauiloa le ola gafataulimaina. O taumafaiga e pei o le totōina o laau, faʻamamaina o matafaga, ma aʻoaʻoga faʻaleaʻoaʻoga e faʻamalosia ai tagata taʻitoʻatasi e faia ni laasaga faʻamalosi i le puipuia o le siosiomaga. O nei taumafaiga e ta'ita'ia e alaalafaga o lo'o saofagā i se suiga lautele fa'aleaganu'u aga'i atu i le fa'alauiloaina o le si'osi'omaga ma le tausimea.

Luitau ma Avanoa

A'o aga'iga'i i luma i le taua o le lalolagi i suiga o le tau, o lo'o tumau pea lu'itau tetele. O le mana'omia mo suiga lautele o faiga fa'avae, fa'afouga fa'atekonolosi, ma suiga tau amio o lo'o iai ni fa'alavelave lavelave. Ae ui i lea, o nei luʻitau e maua ai avanoa mo le galulue faʻatasi, faʻafouga, ma le tulaʻi mai o pisinisi fou gafataulimaina. E ala i le faʻatalanoaina o suiga o le tau, o loʻo i ai i le lalolagi le gafatia e faʻaleleia le tuputupu aʻe o le tamaoaiga, tulaga tutusa lautele, ma le faʻaleleia o le siosiomaga.

tou (3)
Ta'amilosaga8

Fa'ai'uga

O le faʻateleina o taumafaiga a le lalolagi e tetee atu i suiga o le tau e atagia mai ai le faʻatupulaia o le amanaiaina o le manaʻoga faanatinati e puipuia le paneta. Mai maliega fa'ava-o-malo i fa'alapotopotoga fa'apitonu'u, o le tali tu'ufa'atasia i suiga o le tau e tele ona itu ma malosi. A'o fa'aauau pea ona galulue fa'atasi malo, pisinisi, ma nu'u, ua fa'atupula'ia le fa'atuputeleina o le fa'atupuina o le alualu i luma 'anoa i le fa'atalanoaina o suiga o le tau. O le fa'aauauina pea o le fa'atinoina o le tausiga o le si'osi'omaga ma le fa'atumauina e taua tele mo le malu puipuia o le soifua manuia o tupulaga i le taimi nei ma le lumana'i.


Taimi meli: Apr-15-2024