• Guoyu Plastic Products Lamea fufulu fagu

Aso o Me Aso Galuega: Fa'amanatuina le Agaga o Leipa

Aso o Me Aso Galuega: Fa'amanatuina le Agaga o Leipa

除臭膏-99-1

Folasaga

Aso o Me, e faamanatuina i le aso muamua o Me i tausaga taʻitasi, o loʻo i ai aʻa loloto faʻasolopito ma taua faʻaleaganuʻu i le lalolagi atoa. I totonu o lenei tusiga, matou te suʻesuʻeina le amataga ma uiga o le aso o Me, faʻapea foʻi ma le tuʻuina atu o fautuaga faʻapitoa mo femalagaaiga ma puipuiga mo i latou o loʻo fuafua e amata malaga i lenei vaitau fiafia.

Amataga ma le Taua

O le aso o Me, e taʻua foi o le International Workers' Day, o se tasi lea o tausamiga taua i Saina. Na afua mai i le va o tagata faigaluega faavaomalo i le faaiuga o le 19th seneturi, e faʻamoemoe e faʻamanatuina tauiviga ma aia tatau na ausia e le vasega faigaluega. I totonu o Saina, o le faʻavaeina o le Aso o Me e mafai ona toe foʻi i tua i le faʻavaeina o Saina Fou i le 1949, e faʻamanatu ai le sao o tagata faigaluega ma faʻalapotopotoga faʻaagafesootai. O lenei aso malolo e faamamafaina ai le taua o tagata faigaluega; e le gata o se aso malolo ma aso faamanatu ae o se saafiafiga faatamalii foi i le agaga galue.

45-1 HDPE1
1

Fautuaga Femalagaiga

O le aso malolo o Me o se tasi lea o taimi maualuga o femalagaaiga i Saina, ma le tele o tagata e filifili e malaga pe asiasi i aiga ma uo i lea taimi. Fuafuaga i luma e taua tele e aloese ai mai le motu o tagata ma feoaiga. Muamua, o le resitalaina o vaalele, tiketi nofoaafi, poʻo faletalimalo e tatau ona faʻatulaga muamua ina ia mautinoa le lava o nofoa ma mea e nonofo ai. Lona lua, o le filifilia o nofoaga e le ta'uta'ua mo turisi e mafai ona 'alofia ai le tumutumu o turisi ma laina uumi. E le gata i lea, o le faatulagaina lelei o taimi o femalagaaiga ma aloese mai itula tumutumu e mafai ona faaitiitia ai le pisi ma le taimi o femalagaaiga.

Fa'aeteetega

I le aso malolo o Me, o mea e pei o le faʻateleina o le motu o tagata ma le le mautinoa o le tau e ono aʻafia ai le poto masani femalagaaʻi. O le mea lea, o nisi o puipuiga e manaʻomia le gauai faapitoa. Muamua, ia saogalemu mea totino, aemaise lava i nofoaga tumutumu, ma mataala i le gaoi ma le taufaasese. Lona lua, fa'alogo lelei i le va'aiga o le tau ma saunia mo le puipuiga o le la, puipuiga o timuga, ma isi, ina ia mautinoa le mafanafana ma le saogalemu. E lē gata i lea, ia uaʻi totoʻa i le saogalemu o feoaiga, usitaʻia tulafono o feoaiga, aemaise lava pe a ave taavale, ave taavale ma le faaeteete, aloese mai le avetaavale vaivai, ma le soona ave taavale.

qiang (2)
heise (4)

Fa'ai'uga

May Day Labor Day ose fa'afiafiaga fa'atasi mo tagata Saina. E le gata o se faamanatuina o fua o galuega ma aso malolo o le au faigaluega ae o se taimi foi e maua ai ma siitia le agaga o le galue. I lenei aso malolo, e tatau ona tatou fa'atauaina le avanoa e malolo ai, fa'afetai mo le taua o le galue, ma fa'atulaga lelei femalagaaiga, fa'alogo lelei i le saogalemu ma le fa'amafanafanaga, fa'afiafia atili ma fa'amalieina le aso malolo.


Taimi meli: Apr-25-2024