• Guoyu Plastic Products Lamea fufulu fagu

Tala Tuai Saina Faia Galu i le Lalolagi

Tala Tuai Saina Faia Galu i le Lalolagi

除臭-97-4

Folasaga

"Wukong! Lo'u uso!" o le alaga lea a Kalex Willzy ina ua ia vaaia Sun Wukong o natia lana aufaigaluega auro i lona taliga i se taaloga faaeletonika, lea na vave faamanatu atu ai ia te ia le vaaiga lauiloa mai le 16th century Chinese tala.Malaga i Sisifo.

I se tasi taimi, o le taʻutaʻua o Sun Wukong i Sisifo e mafai ona faʻatatau i le Japanese anime Dragon Ball, lea e alu ai i le igoa Son Goku. O le taimi nei o le igoa Wukong o loʻo tosina mai ai le tele o mata mata i luga o le You-Tube, ma faʻalapotopotoga faʻainitaneti ua tuuto atu iMalaga i Sisifoua fa'aalia i luga o fa'asalalauga fa'asalalau.

Le vaaiga agai i le wukong uliuli

O Cas, 35, o se YouTuber i le Iunaite Setete, na faapea mai: “Ou te fia iloa atiliMalaga i Sisifoi le taimi na amata ai ona ou suʻesuʻeTalatuu Uuliuli: Wukong. " O Cas, o le na te faʻatautaia Fextralife, o se taʻaloga toe iloilo auala e sili atu i le miliona tagata mulimuli, fai mai na ia suʻesuʻeina.Malaga i Sisifoe ala i le tusia i luga o punaoa eseese, e aofia ai fono, ata TV, anime, manga ma luga ole initaneti encyclopedias.
O le tala a Wukong o "se faitotoa i aganuu a Saina", o le tala lea a Cas, ma faaopoopo atu o Wukong o le "Frodo (o le Alii o Rings) o Asia". Na masani o ia ma Sun Wukong i le tele o tausaga talu ai mai le taaloga League of Legends ma Dragon Ball.
"O loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga o tala faʻasolopito a Saina, tusitusiga ma fagogo i taaloga," o le tala lea a Cas. "Ou te fiafia na mafai ona ou fatuina se vaaiga lautele talafeagai mo se tasi o tala sili ona lauiloa a Saina ma maua ai le tele o le lagolago mo ia."
61-1-1
10-1

Le aga a Black Wukong

Talatuu Uuliuli: Wukongua avea ma se faatau sili i luga o le ausa, o se lalolagi fa'afuainumera fa'afuainumera tufatufaina mo ta'aloga, ma le tumutumu o tagata ta'aloga ta'aloga i luga o le ausa na sili atu i le lua miliona, e atagia ai le fa'alauteleina o le fa'atupuina o aganu'u a Saina i tua atu o tuaoi masani, ma taaloga vitio o amepasa fou o lona talatuu.
"O elemene aganuʻu a Saina o loʻo tuʻufaʻatasia ma tekonolosi faʻaonaponei e fausia ai se tafega numera, fatuina o se ata fou o Saina e manaia ma malulu faʻapea foʻi ma le malosi," o le tala lea a Xinhua Shi Anbin, polofesa mo le aufaasālalau ma fesoʻotaʻiga i le Iunivesite o Tsinghua. .
Fai mai Li Tianfei, o se tusitala ma le lauiloa o le tala, o le tala ia Sun Wukong ma ana soa e le na o se oa faaleaganuu ae o se tala e taua i le lalolagi atoa ma le lautele.

Le lauiloa aʻafiaga o Black Wukong

"I lona autu,Malaga i Sisifoe faatatau i le tuputupu ae ma le saolotoga. O lenei mea e faʻaalia ai le faigamalaga a Marvel's superheroes ma o se mafuaʻaga autu lea e faʻaauau ai le toe faʻafouina o le tala i fafo.
O le mea e ese ai Sun Wukong mai isi toa o le 'oa o le toeitiiti atoa le 1,000 tausaga o le aganuu a Saina lea na mamanuina ai o ia.Malaga i Sisifoe ofoina atu se tala fa'asalalau e aofia ai se malaga mata'utia, tele o feiloa'iga ma su'esu'ega o aganu'u eseese. O le fegalegaleai o ana tala ua avea ai ma puna'oa mo ituaiga tala eseese ma tala'aga faaleaganuu.

O le tala ua faaliliuina i le sili atu ma le luasefulu gagana, ma sili atu ma le 60 lomiga o loʻo maua i le lalolagi atoa. O fa'asalalauga fa'atekinolosi ua atili fa'aoso ai suiga fa'avaomalo o le tala.

"E tatau ona tatou agai i tua atu o tapulaa o le 400-tausaga le matua e ofoina atu se mea fou. O le autu o le tala o loʻo taoto i ona autu lautele o tagata, "o le tala lea a Li, ma faaopoopo atu, "Malaga i Sisifoe pei o se vaitafe, o lo'o tafe pea i totonu ma fa'atupu ai galu. O galu o le ute lea o le tala."
40-1 HDPE1

Taimi meli: Aukuso-26-2024