• Guoyu Plastic Products Lamea fufulu fagu

Panda Meng Meng o loʻo faʻamoemoeina se masaga i Perelini

Panda Meng Meng o loʻo faʻamoemoeina se masaga i Perelini

芭菲量杯盖-白底

Folasaga

Ua fa'ailoa mai e le Fale o Perelini ua toe ma'itaga lana panda fafine e 11-tausaga le matua o Meng Meng i se masaga ma, afai e lelei mea uma, e mafai ona fanau mai i le fa'ai'uga o le masina.
O le faʻasalalauga na faia i le Aso Gafua ina ua maeʻa le suʻesuʻega o le ultrasound i le faaiuga o le vaiaso na faʻaalia ai le atinaʻeina o pepe. O tagata popoto tele panda mai Saina na taunuu i Perelini i le Aso Sa e fesoasoani i sauniuniga mo le ultrasound.

Le faʻamaoniga o le maʻitaga Mengmeng

O Meng Meng na tui fa'afuafua ia Mati. E tusa ai ma le faleoloa, o tamaʻi panda lapopoa e naʻo le 72 itula i tausaga taʻitasi.
"E tasi le tata o le fatu e mafai muamua ona faia i luga o masini ultrasound, ma e leʻi umi ona sosoo ai ma le lona lua," o le tala lea a le faleoloa, ma faʻaopoopo mai ua 2.5 senitimita le umi o pepe, ae o le a matua tuputupu aʻe i le faaiuga o le masina.
E masani lava e tolu i le ono masina le fanau mai, ae fai mai le faleoloa o le moe - o se vaitaimi e oo atu i ni nai masina i panda lapopoa lea e tumau ai pea se fuamoa i totonu o le manava o le tina ma e le faaauau ai ona tupu - o le mafuaaga lea o le tuai ona faʻamaonia. Maitaga o Meng Meng.
除臭-97-4
1

Le taua o Mengmeng maitaga

Na taʻu atu e le fomai manu o Franziska Sutter i le aufaasālalau o le maitaga o loo i ai pea i se tulaga lamatia.
"I le lotolotoi o le naunautaiga uma, e tatau ona tatou iloa o le amataga lea o le maʻitaga ma o se mea e taʻua o le resorption, poʻo le oti, o le embryo o loʻo mafai pea i le taimi nei," o lana tala lea.
Afai e sologa lelei mea uma, o le a muamua le fanau mai i le lima tausaga i le Berlin Zoo ina ua uma ona fanaua e Meng Meng se masaga tama, Pit ma Paule, ia Aokuso 2019. O i laua o uluai panda lapoa na fananau i Siamani ma avea ma fetu. i le faleoloa.
O Pit ma Paule, o o la igoa Saina o Meng Xiang ma Meng Yuan, na toe foi mai i Saina ia Tesema e auai i le polokalame faifaatoaga i lalo o se maliliega ma le malo o Saina.
O o la matua, o Meng Meng ma Jiao Qing, na taunuu i le pa manu i Berlin i le 2017.

Le a'afiaga o le ta'amilosaga a Panda

I le amataga o Iulai, na faasilasila ai e Ouwehands Dierenpark, o se pa manu i Netherlands, o lana panda lapoa o Wu Wen na fanauina se tama. O le tama lona lua na fanau mai pe a ma le itula mulimuli ane, ae leʻi leva ona fanau mai.
O le tama o loo ola o le lona lua lea na fanau i le pa manu a Dutch ina ua fanau Fan Xing i le 2020. O Fan Xing, o se tamaitai, na toe foi mai i Saina ia Setema o le tausaga talu ai e auai i le polokalame faatupulaia.
I Sepania, na faalauiloa aloaia ai e le Madrid Zoo Aquarium se paga fou o panda lapopoa, Jin Xi ma Zhu Yu, ia Me i se sauniga na auai ai le Masiofo Sofia, o le sa avea ma se fautua tele panda talu mai le 1970s.
O le taunu'u mai lea ina ua toe fo'i atu i Saina le ulugali'i panda Bing Xing ma Hua Zui Ba, fa'atasi ma le la fanau fanau e to'atolu o Madrid, Chulina, Oe Oe ma Jiu Jiu, i Saina i le aso 29 o Fep.
I Austria, o le Schonbrunn Zoo i Vienna o loʻo faʻamoemoeina le taunuu mai o se pea panda lapopoa mai Saina i lalo o le 10-tausaga maliliega faʻatasi i luga o le faʻasao panda lapoa lea na sainia ia Iuni.
O le panda lapopoa o Yuan Yuan ma Yang Yang, lea ua i ai nei i Vienna, o le a toe foi i Saina pe a maeʻa le maliliega i lenei tausaga.

62-1
PETE-84-1

Le aga'i i luma ole ta'amilosaga pando i fafo

Ua viia e itu e lua lo latou galulue faatasi i le fausiaina o panda lapoa, suʻesuʻega faasaienisi, fefaʻatauaʻiga faʻapitoa, aʻoaʻoga a tagata faigaluega ma aʻoaʻoga lautele.
O Yang Yang, o se fafine, ma Long Hui, o se tane, e fa ni tama i Vienna e lima le aofaʻi o tama e ala i faiga masani, o se faamaumauga a Europa.
I le aso 8 o Aukuso, na faamanatu ai e le masaga panda lapopoa o Bao Di ma Bao Mei i le pa o Pairi Daiza i Peleseuma lo la aso fanau lona lima i se sauniga na auai ai le Amapasa fou o Saina i Peleseuma Fei Shengchao.
O le masaga ma lo la tuagane matua o Tian Bao, na fanau i le 2016, o le a malaga atu i Saina i lenei tautoulu e auai i le polokalame faʻaleleia.

Taimi meli: Aukuso-19-2024