• Guoyu Plastic Products Lamea fufulu fagu

O tala ta'uta'ua e fa'ateleina ai tagata tafafao i nofoaga e pu'eina ai ata

O tala ta'uta'ua e fa'ateleina ai tagata tafafao i nofoaga e pu'eina ai ata

10-1

Folasaga

O le taimi e matamata ai tagata i luga o le iQIYI, o se taʻutaʻua faʻasalalauga i luga o le initaneti i Saina, na faʻateleina le 12 pasene i le aso malolo o Me i lea tausaga ma lea tausaga, e tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina atu e le kamupani.

Na vaaia e le Channel se tuputupu aʻe taua, faʻaosofia e le faʻateleina o le lauiloa.

O le malologa o aso malolo e 5 na molimauina ai se si'itaga mata'ina e 37 pasene i le aofa'i o taimi e matamata ai mo le ata tifaga a le iQIYI, faatasi ai ma Pegasus 2, Mataupu 20 ma le YOLO o lo'o ta'ua ai le tolu pito i luga. O le tele o fa'aaliga fa'aaliga na va'aia fo'i le fa'atupula'ia tele o le 35 pasene i le taimi e va'ai ai, ona o le fa'atupula'ia o le ta'uta'ua o tagata su'esu'e fa'atofu ma fa'aa'oa'oga fa'a-fa'ato'aga i le Tumau ma Avea ma Faifa'ato'aga.

1
49-1-1

O tagata fiafia i taʻaloga na saofagā i le 71 pasene le faʻatupulaia o le taimi atoa e matamata ai.

O se faasologa mataina o taaloga i le lalolagi atoa o le a maua i luga o le iQIYI i le 2024, e aofia ai le 2024 UEFA European Championship, le Premier League, le UEFA Champions League, ma taʻaloga taʻaloga tapolo ma tenisi Grand Slam. taimi matamata.

O fa'asologa o TV e fa'atautaia ai le atina'eina o pisinisi tau turisi

Na fa'ailoa mai fo'i e le lipoti se fa'amaopoopo mata'ina i le va o taimi e matamata ai i fa'asologa o tala ta'uta'ua' ma le ta'uta'ua o nofoaga e pu'eina ai. Uluai tala faatino To the Wonder, lea na filifilia mo CANNESEIES i lenei tausaga, na maua le malosi aʻo leʻi tatalaina aloaia, faatasi ai ma taavale toso na maua le silia ma le 3.88 miliona vaaiga i luga o ala o faasalalauga lautele Weibo. I le taimi lava e tasi, o le itulagi o Altay o le itulagi tutoʻatasi o Xinjiang Uygur, lea o loʻo faʻatulagaina ai le tala, na maua ai le 37.92 pasene faʻatuputeleina faʻaletausaga i asiasiga i totonu o le fale i aso muamua e tolu o le aso malolo.

2L洗洁精瓶-白底
3

Fa'ai'uga

I le faaiuga, E faapena foi, o tala faatino The Knockout na molimauina le 17 pasene si'itia i le matamataina taimi i le vaitaimi o aso malolo, ae o lona nofoaga pueina o le aai o Jiangmen i le itumalo o Guangdong, faʻafeiloaʻi le 2.2 miliona asiasiga, faʻailogaina le 10.36 pasene i tausaga taʻitasi.


Taimi meli: Me-16-2024