• Guoyu Plastic Products Lamea fufulu fagu

le Guangzhou International Beauty Expo 2024

le Guangzhou International Beauty Expo 2024

c4c0212c399d539c302ab125e8aa951

Folasaga:

O le Guangzhou International Beauty Expo (CIBE) o se tasi lea o fa'aaliga fa'atauva'a tele ma sili ona fa'aalumaina mo le aulelei ma mea teuteu. Fa'atulaga mo Mati 10-12, 2024, o le a faia i le China Import & Export Fair Complex i Guangzhou. Faatasi ai ma le tele o tausaga o talafaasolopito, o lenei faʻaaliga o loʻo tuʻufaʻatasia ai tagata tomai faapitoa, pisinisi, ma tagata fiafia mai vaega eseese o le aufaipisinisi matagofie, ofoina atu se faʻavae atoatoa mo networking, faʻalauiloa oloa, ma faʻamatalaga maketi.

Fa'aaliga ma Oloa

O le 2024 expo o le a faʻaalia ai le tele o faʻaaliga e fai ma sui o vaega eseese e pei o le tausiga o le paʻu, teuteuga, tausiga o lauulu, tausiga fao, ma mea faʻapolofesa lalelei. O vaega tetele o oloa e aofia ai mea fa'a-kemikolo i aso ta'itasi, mea teuteu, mea e tausia ai le tagata lava ia, mea faigaluega fa'alelei maualuga, ma mea fa'afoma'i fa'alelei. O le fola o le faʻaaliga o le a vaʻavaʻai i le tele o potu, faʻatasi ai ma avanoa faʻapitoa mo maketi faʻapitoa e pei o faʻailoga fao ma fulufulu mata, malosi, faʻatulagaina o tino, ma le soifua maloloina.

QQ fa'asinomaga 201807101535111
40-1 HDPE1

Taulai ile Lalelei Faafomai

O se fa'ailoga autu o le lomiga 2024 o lona fa'amamafa i le lalelei fa'afoma'i mama, e atagia mai ai le fa'atupula'ia o le mana'omia mo togafitiga e le fa'aleagaina. O le mea na tupu o le a faʻafeiloaʻi ai le China Light Medical Beauty Entrepreneurs Conference, faʻapotopotoina le silia ma le 3,000 tagata faʻapolofesa faʻapolofesa e suʻesuʻe mea fou fou ma faʻatulafonoina atinaʻe i mea tau fomaʻi. O le televave o le tuputupu aʻe o lenei vaega o loʻo faʻamamafaina ai le taua o tekinolosi faʻaonaponei i le matagofie, faʻatasi ai ma le taulaʻi atu i le faʻatupuina o le matua, tausiga o le paʻu, ma fofo faʻapitoa.

Alamanuia Fono ma Fonotaga

I le taimi atoa o le faʻaaliga, le tele o faʻasalalauga, mafutaga faaleaoaoga, ma fonotaga o le a maua ai avanoa mo tagata tomai faʻapolofesa e maua ai faʻamatalaga i tulaga tau maketi ma le alualu i luma faatekinolosi. O mataupu e pei o le puleaina o oloa teuteu, fa'afouga fa'apipi'i, ma le fa'avasegaina o filifili sapalai o le a ta'imua i talanoaga. O se tasi o mea iloga na tupu o le 5th China Cosmetic Product Managers Conference, lea e faʻatalanoaina luitau i le lalelei sapalai filifili ma ofoina atu fofo aoga mo le faʻatautaia o le laufanua faʻaleleia.

1
HDPE瓶-72-1

Fa'alauteleina le filifili o le Lalelei

I le 2024, o le Guangzhou Beauty Expo o loʻo faʻaauauina lana aga masani o le taulaʻi atu i le faʻaogaina o filifili fou, faʻatasi ai ma sone faʻapitoa e tuʻuina atu e faʻaalia ai tekinolosi lalelei. O le a faʻaalia e le au faʻaaliga a latou atinaʻe lata mai i le afifiina, faʻapipiʻiina o oloa, ma le tufatufaina atu o auala, fesoasoani i faʻailoga faʻatautaia galuega ma faʻaleleia avanoa maketi. O le CIBE Technology Innovation Zone o le faʻaaliga o le a faʻaalia le alualu i luma i le gaosiga o mea teuteu, faʻateleina le tuputupu aʻe o le alamanuia.

Se Fa'avae mo Fa'ailoga Fou

O le CIBE Buyers Festival, o se vaega tele o le fa'aaliga, o le a fa'apotopotoina le silia ma le 500 fa'ailoga lalelei o lo'o tula'i mai ma fa'afeso'ota'i i latou i luga ole e-commerce platforms ma tufatufa. O lenei faʻamoemoe e faʻamoemoe e fesoasoani i kamupani fou e faʻavae i latou lava i le maketi ma fausia faiga faʻapaʻaga ma taʻutaʻua faleoloa matagofie. O le a maua foi e le au auai le avanoa e auai ai i aafiaga faatofuina i le Dapai Premium Experience Festival, lea e faʻafefiloi ai faʻataʻitaʻiga numera ma faʻataʻitaʻiga matagofie o le lalolagi.

61-1-1
sdtrgd (4)

Fa'ai'uga

O le Guangzhou International Beauty Expo 2024 ua fa'atulaga e avea o se fa'afiafiaga fa'afiafia e fa'afeso'ota'i ai le va i le va o tu ma aga fa'afouga i totonu o pisinisi lalelei. E ala i le taulaʻi atu i faiga faʻalauiloa e pei o mea faʻafomaʻi faʻafomaʻi, faʻaonaponei faʻaonaponei sapalai, ma faʻafouga numera, o le faʻaaliga e ofoina atu i tagata auai se avanoa tulaga ese e tumau ai i luma o le piʻo i se maketi faʻasolosolo. Pe o oe o se faʻailoga o loʻo vaʻavaʻai e fai fesoʻotaʻiga poʻo se tagata lalelei e naunau e suʻesuʻe oloa fou, o le CIBE 2024 folafola e tuʻuina atu se poto masani faʻatamaoaigaina


Taimi meli: Sep-05-2024