• Guoyu Plastic Products Lamemea fagu fufulu

Le Taua ole Aso Fa'aSaina

Le Taua ole Aso Fa'aSaina

O le Aso Fa’aSaina o le atunu’u, na fa’amanatuina i le aso 1 o Oketopa, na fa’ailogaina ai le Fa’avaeina o le Malo o Saina i le 1949. O lenei aso e le na’o se fa’amanatuga o le fa’avaeina o le atunu’u, ae o se ata fo’i lea o le mauoa o le tala’aga, aganu’u, ma fa’amoemoega o ona tagata. I le avea ai o se aso malolo lautele, o se taimi e faʻaalia ai e tagatanuu lo latou lotonuu ma mafaufau i le alualu i luma o le atunuʻu.

c4c0212c399d539c302ab125e8aa951

Tulaga Fa'asolopito

O le amataga o le National Day na amata mai i le faaiuga o le Taua a Saina, ina ua manumalo le Communist Party of China (CPC). O Oketopa 1, 1949, na faalauiloa ai e le Taitaifono Mao Zedong le faavaeina o le Malo Tele o Saina i le Tiananmen Square, Beijing. O lenei mea na tupu na faʻailogaina ai se suiga taua i le tala faasolopito o Saina, ona na faʻaumatia ai le tele o tausaga o vevesi ma faʻalavelave mai fafo. O le fa'amanatuina o le Aso Fa'ale-atunu'u talu mai lena taimi ua fa'atupula'ia e fa'amamaluina ai e le gata i le matafaioi a le CPC i le fa'atulagaina o Saina fa'aonaponei ae ia fa'ailoa ai fo'i le sao o tagata Saina i le tala fa'asolopito.

Fa'amanatuga ma Fa'afiafiaga

O le aso o le atunu’u e fa’amanatuina i fa’afiafiaga tetele i le atunu’u atoa. O le vaiaso atoa aso malolo, ua taʻua o le "Golden Week," e vaʻaia ai mea eseese e aofia ai faʻataʻitaʻiga, faʻaupu, konaseti, ma faʻafiafiaga faaleaganuu. O le fa'amanatuga sili ona mata'ina e faia i le Tiananmen Square, lea o lo'o fa'aalia ai se solo tele a le militeri e fa'aalia ai taunu'uga a Saina ma le malosi fa'afitafita. E masani ona potopoto tagata tagatanuu e matamata i nei mea, ma ua faatumulia le siosiomaga i le fiafia ma le mitamita o le atunuu. O teuteuga, e pei o fu’a ma fu’a, e teuteu ai nofoaga faitele, e fausia ai se lagona fiafia e tuufaatasia ai le atunuu.

2
QQ fa'asinomaga 201807161111321

Le Aafiaga o le Tamaoaiga

Ole Vaiaso Auro e le gata ina avea o se taimi mo le faʻamanatuga ae faʻateleina ai foi le tamaoaiga. E to'atele tagata latou te fa'aogaina le aso malolo e malaga ai, ma o'o atu ai i le si'itia o turisi i totonu o le atunu'u. O faletalimalo, fale'aiga, ma fa'afiafiaga o lo'o va'aia le fa'ateleina o le lagolago, ma saofagā i le tamaoaiga o le atunu'u. O le faʻatauvaʻa faʻatau i lenei vaitau e mataʻina foi, ona o le faʻateleina o faʻatauga faʻatau, faʻaalia ai le aganuu faʻatau lea na atiaʻe i Saina. O fa'amanuiaga tau tamaoaiga o le National Day e fa'amanino ai le uiga felagolagoma'i o le lotonuu ma fefa'ataua'iga i totonu o sosaiete Saina fa'aonaponei.

Mafaufauga Loloto i le Alualu i Luma ma Luitau

E ui o le Aso o le Atunuu o se taimi mo le faʻamanatuga, e maua ai foi se avanoa e mafaufau ai. E tele tagatanuu e faʻaalu lenei taimi e mafaufau ai i le alualu i luma o Saina i vaega eseese, e aofia ai tekinolosi, aʻoaʻoga, ma atinaʻe. Ae ui i lea, e avea foi ma se taimi e faʻaalia ai luitau o loʻo i luma, e pei o faʻafitauli o le siʻosiʻomaga ma vaʻaiga lautele ma le tamaoaiga. E masani ona faʻaaoga e taʻitaʻi lenei avanoa e faʻafeiloaʻi ai nei luitau ma otootoina sini i le lumanaʻi, faʻamamafa le taua o le lotogatasi ma taumafaiga faʻatasi i le faatoilaloina o faʻalavelave.

QQ fa'asinomaga 201807211018361
芭菲量杯盖-2

Measina Faaleaganuu ma Faasinomaga Faaleatunuu

O le Aso o le Atunu'u o se fa'amanatuga o tu ma aga a Saina. O lo'o fa'amamafaina ai measina 'ese'ese a le atunu'u, e aofia ai ona fa'alapotopotoga fa'ale-aganu'u, gagana, ma tu ma aga. I le taimi o faʻamanatuga, o musika masani, siva, ma faatufugaga e faʻaalia, e faamanatu ai i tagatanuu o latou aʻa faaleaganuu. O lenei faamamafa i le faamaualuga faaleaganuu e faamalosia ai le lagona o le auai ma le lotogatasi i tagata, e sili atu i eseesega faaitulagi. I lenei auala, e le gata ina avea le Aso o le Atunuu o se faʻamanatuga faʻapolokiki ae o se faʻamaoniga faʻaleaganuʻu o le uiga o le avea ma Saina.

Fa'ai'uga

O le Aso Fa'a-Saina e sili atu nai lo na o se aso malolo; o se fa'aaliga loloto o le fa'amaualuga o le atunu'u, mafaufauga fa'asolopito, ma fa'amanatuga fa'ale-aganu'u. A'o fa'aauau pea le fa'aleleia o le atunu'u, o lenei aso e fai ma fa'amanatuga o le malaga fa'atasi a ona tagata. E ala i fa'afiafiaga, tuputupu a'e o le tamaoaiga, ma fa'aaliga fa'aleaganu'u, o le National Day e fa'apupulaina ai le agaga o se atunu'u e fa'amaualuga i ona aso ua mavae ma fa'amoemoe i lona lumana'i.

A4

Taimi meli: Sep-25-2024