• Guoyu Plastic Products Lamea fufulu fagu

Fefa'ataua'iga i Au'aunaga o lo'o A'afia le Fa'ateleina Fa'ateleina

Fefa'ataua'iga i Au'aunaga o lo'o A'afia le Fa'ateleina Fa'ateleina

e8e8f0a931326dbfd0652f8fcdceb5e

Folasaga

Mo Koh Poh-Yian, sui-peresitene sinia o FedEx Express ma le peresitene o FedEx Saina, 2024 e mautinoa lava o le a avea ma tausaga pisi.
O le kamupani o loʻo tuʻuina atu auaunaga faʻatautaia a le Iunaite Setete na faʻalauiloaina ni vaalele fou se lua i le US mai Qingdao, Shandong province, ma Xiamen, Fujian province, ia Iuni, ma faʻalauteleina ana auaunaga vaʻavaʻa vaʻavaʻavaʻa televave mo pusa o loʻo agai atu i le US ma Europa mai Saina i totonu. Iuli.
“O le tausaga nei fo’i e fa’amanatu ai le 40 tausaga o a matou galuega i Saina,” o le tala lea a Koh. "Talu mai le 1984, FedEx ua tuuto atu i le faʻalauteleina o ana fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma tautua tautua e lagolago ai le tuputupu aʻe o le sapalai o Saina ma fefaʻatauaʻiga i auaunaga."

Le fa'atuputeleina o le Auaunaga

E fa'atusatusa i fefa'ataua'iga o oloa, fefa'ataua'iga i 'au'aunaga e fa'atatau i le fa'atauina ma le tu'uina atu o auaunaga lē va'aia e pei o felauaiga, turisi, feso'ota'iga, fa'asalalauga, a'oa'oga, komepiuta ma fa'amaumauga.
Faatasi ai ma kamupani faʻavaomalo e pei o FedEx, Denmark's Maersk Line ma Farani's CMA CGM Group o loʻo faʻalauteleina uma a latou agavaʻa faʻatautaia i Saina i lenei tausaga, o lo latou faʻalauteleina o loʻo atagia mai ai le lautele lautele o fefaʻatauaʻiga a Saina i auaunaga, o se vaega ua faʻateleina le faʻatupulaia.
I le 1982, i le amataga o le toe fuataʻiga ma le tatalaina, o fefaʻatauaʻiga o auaunaga a Saina sa i ai le aofaʻi atoa e sili atu i le $ 4 piliona. E oʻo atu i le 2023, o lenei fuainumera na oso i le $ 933.1 piliona, o se faʻaopoopoga 233, faʻamatalaga mai le Matagaluega o Pisinisi.
A'o toe fa'atulagaina filifili tau o le lalolagi, fai mai tagata matamata maketi o kamupani Saina ma fafo o lo'o fa'atulagaina i latou lava e fa'ateleina le mana'omia mo auaunaga e pei o mea fou, tupe, logistics, maketi ma fa'ailoga.
1
20-1

fefa'ataua'iga i Au'aunaga e fai ma 'au'au mo le fa'atumauina o le fa'atupulaia o le tamaoaiga

Fai mai Wang Xiaohong, o se tagata suʻesuʻe i le China Center for International Economic Exchanges i Beijing, o taumafaiga faifaipea a Saina e faʻalauteleina lona tatalaina o le a faʻatulagaina ai fefaʻatauaʻiga i auaunaga e avea ma afi autu mo le faʻatumauina o le tamaoaiga ma faʻaleleia tulaga faʻatauvaʻa fou i tausaga a sau.
O le faʻamaoni a Saina i le faʻaleleia o le tulaga lelei o ana gaosiga o loʻo faʻamoemoe e faʻateleina le manaʻomia mo auaunaga i vaega e pei o mea fou, tausiga o meafaigaluega, tomai faʻapitoa, faʻamatalaga, lagolago faʻapolofesa ma mamanu, o le tala lea a Wang.
O lenei mea o le a faʻaosofia ai le atinaʻeina o pisinisi fou faʻataʻitaʻiga, alamanuia ma faiga faʻagaioiga, i totonu o le atunuʻu ma le lalolagi atoa, o lana faʻaopoopo mai lea.
O le Shenyang North Aircraft Maintenance Co Ltd, o se lala a le Malo o China Southern Airlines, o se faʻataʻitaʻiga masani o se kamupani o loʻo faʻamanuiaina mai le faʻatupulaia o fefaʻatauaʻiga a Saina, faʻaaogaina lona tomai i le tausiga o iunite eletise fesoasoani e faʻaoga i maketi fou.
O le tausiga ma le toe faaleleia o vaega o vaalele a Shenyang, Liaoning na vaaia ai ana tupe maua mai le tausiga o vaalele APU ua siitia le 15.9 pasene i lea tausaga ma lea tausaga i le 438 miliona yuan ($62.06 miliona) i le valu masina muamua, ma faailogaina ai le lima tausaga sosoo o le saoasaoa. tuputupu aʻe, fai mai Shenyang Tiute.
"Faatasi ai ma le gafatia e toe faʻaleleia iunite 245 APU i tausaga taʻitasi, e mafai ona matou tuʻuina atu auaunaga mo ituaiga e ono o APU, e aofia ai mo vaalele Airbus A320 ma Boeing 737NG vaalele," o le tala lea a Wang Lulu, o se inisinia sinia i Shenyang North Aircraft Maintenance. "Talu mai le 2022, ua matou tautuaina 36 APUs mai atunuʻu ma itulagi e aofia ai Europa, Amerika ma Asia i Sautesasae, faʻatupuina tupe maua faʻatau o le 123 miliona yuan. O a matou auaunaga faʻaleleia i fafo ua tulaʻi mai o se faʻatupulaia fou o le kamupani. "

Ole faiga fa'atamaoaiga e fesoasoani ile fefa'ataua'iga ile tautua

O le tau o fefaatauaiga a Saina i auaunaga na siitia i le 10 pasene i lea tausaga ma lea tausaga i le 6.57 miliona yuan i le 2023, o le tala lea a le Matagaluega o Pisinisi. i tausaga taʻitasi i le 4.23 trillion yuan. Ina ia faʻalautele atili lana vaega o auaunaga ma faʻafaigofie le tafe atu o tuaoi o elemene fou, o le Fono a le Setete, le Kapeneta a Saina, na tuʻuina atu se pepa faʻavae i le amataga o Setema e uiga i le faʻalauiloaina o le atinaʻeina o fefaʻatauaiga i auaunaga. e ala i le tulaga maualuga le tatalaina. E taua tele i latou i le lagolagoina o le faʻalauteleina o kamupani e pei o FedEx ma Shenyang North Aircraft Maintenance.O le taʻiala na faʻatatau i itu taua i le lagolagoina o le atinaʻeina o fefaʻatauaiga i auaunaga ma e faʻamoemoe e faʻamalosia se siosiomaga fou mo le tuputupu aʻe o le vaega. Faʻalapotopotoga i le 2001, ua faʻataunuʻuina e Saina ana tautinoga, faʻavavevaveina le tatalaina o lana vaega o auaunaga i fafo atu o le lalolagi, ma faʻamalosia manuia fefaʻatauaʻiga i auaunaga, o le tala lea a Tang Wenhong, minisita lagolago o pisinisi. Fai mai Tang o le a faʻatinoina atoatoa e le malo le lisi le lelei mo fefa'ataua'iga auaunaga i tuaoi, fa'avae ma fa'aleleia le faiga o pulega mo le lisi, ma fa'amalosia so'otaga i le va o fa'atagaga fa'ale-pulega eseese, laisene, fa'aulu ma teuteuga o lisi le lelei. e faagaoioia. E mafai ona fa'agaoioi i vaega e le o fa'aalia i le lisi.
10-1
除臭膏-99-1

Le a'afiaga e uiga i fefa'ataua'iga i auaunaga

Sa sainia foi e Saina ma Belarus se maliega tau fefaʻatauaʻiga i auaunaga ma tupe teufaafaigaluega ia Aokuso, o le tala lea a le Matagaluega o Pisinisi. O le maliliega ua sauni e tatala atili le avanoa mo le galulue faʻatasi i nei matata ma lagolagoina le atinaʻeina maualuga o le BRI.
Na tosina mai e Saina le maualuga o le tatalaina, aganuu ma le lelei auaunaga tau aʻoaʻoga, Duke Kunshan University, o se pisinisi soofaatasi a le Iunivesite o Duke i le US, Iunivesite o Wuhan i le itumalo o Hubei ma Kunshan, o se aai i le itumalo o Jiangsu, na molimauina lana vasega aupito maualuga i lalo o le vasega lenei. tausaga, i luga 25 pasene mai le tausaga talu ai ma faʻaluaina le tele o lana vasega amata i le 2018.
E tusa ma le 350 tamaiti aʻoga mai Saina, ma e tusa ma le 150 o loʻo faʻavaomalo - o se 50 pasene faʻateleina i le tausaga talu ai, faʻaluaina le tele o lana vasega amata i le 2018.
O lenei tausaga, na maua ai e le iunivesite le numera maualuga o talosaga faavaomalo, faatasi ai ma le silia ma le 4,700 tagata talosaga mai atunuu e 123 o loo tauva mo 150 avanoa. E tusa ma le afa o nei tagata talosaga e mai le US, e tusa ai ma John Quelch, sui pule sili o le Iunivesite o Duke Kunshan.
"Ou te talitonu o le a fesoasoani le DKU ia te aʻu e ausia aʻu sini e le gata i le faatofuina o aʻu lava i aganuʻu Saina, ae faʻalauteleina foi laʻu vaaiga e ala i isi tamaiti aʻoga, faiaoga ma vasega," o le tala lea a Sara Salazar, o se vasega o le 2028 tamaiti aʻoga mai Texas, US.
Mai le 2013 i le 2023, o le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o oloa auina atu i fafo na oo atu i le 4.9 pasene, lea na faaluaina ai le fua faatatau o le tuputupu ae o oloa auina atu i fafo, o le tala lea a le Faalapotopotoga o Fefaatauaiga a le Lalolagi.

Taimi meli: Sep-24-2024